Det kan journalgennemgangen bruges til:

En journalgennemgang er det nødvendige første skridt i alle konsultationer. Jeg gennemgår din journal inden et evt møde, for at skabe mig et overblik over, hvad du evt har med dig i baggagen af kroniske sygdomme, hvad du har været igennem af behandlinger og operationer, og hvad du får af medicin.
Hvis det, du ønsker hjælp til, er at forstå hvad der står i journalen, holder vi efterfølgende et møde – enten fysisk eller over telefon, skype eller FaceTime – hvor vi gennemgår journalen med udgangspunkt i de spørgsmål, du måtte have.

Forudsætninger for journalgennemgang:

Du skriver en mail eller ringer til mig og fortæller om, hvad du ønsker hjælp til.
Her er det godt at have tænkt over:
  • Er der nogle specifikke spørgsmål, du især ønsker besvaret, som jeg skal have specielt fokus på?
  • Ønsker du at mødes eller at tale over telefon/skype/facetime?
  • Hvornår har du plads i din kalender?
  • Er der nogle kommende aftaler med egen læge eller sygehuset, vi skal tage højde for?
Kontakt på mail29 89 23 57
Eller bliv ringet op

Når vi har aftalt hvordan dit forløb skal se ud, sender jeg dig et overslag på omkostningerne.

Jeg får dit cpr-nummer, hvorefter jeg sender dig en anmodning om en fuldmagt til at tilgå dine journaloplysninger på sundhed.dk. Denne kommer i din e-boks eller med almindelig post, hvis du ikke har e-boks. Jeg får først adgang, når du har godkendt anmodningen, og du kan trække fuldmagten tilbage når som helst.

Hvis du ønsker, at jeg skal informere dine pårørende om, hvad vi taler om ift medicinen, sender jeg yderligere en fuldmagt, som du skal underskrive, der giver mig lov til dette.