Hos os er priserne ligetil og gennemskuelige.
Når vi har haft vores initiale samtale laver jeg et overslag over det forventede tidsforbrug, som du kan bruge som rettesnor. Hvis vi overskrider det forventede tidsforbrug væsentligt undervejs, vil jeg naturligvis gøre dig opmærksom på det.

Ethvert forløb vil variere i længde og derfor også i pris alt efter, hvad du har af ønsker og behov: skal vi for eksempel mødes eller ringe sammen? Har du en enkelt meget konkret problemstilling, du ønsker hjælp til, eller er der mange forskellige ting, vi skal kigge på? Vi hjælper naturligvis gerne med at vejlede omkring, hvad der vil være det mest optimale i din situation, men i sidste ende forbliver det dit valg, hvad der skal bruges tid og dermed penge på.

Det tror vi nemlig på, at du er den bedste til at vurdere. For alle forløb vil det dog gælde, at jeg vil have behov for at forberede mig, ved at læse din journal igennem. Ofte vil det kunne klares på 15-30 min, men det er igen meget afhængigt af din sygehistorie og eventuelle spørgsmål, du har.

Priser
Timetakst er 499,- og der afrundes til nærmeste kvarter.


Det er selvfølgelig helt gratis at få et tilbud på et forløb, og vi opkræver naturligvis ikke noget gebyr, før vi er blevet enige om, at et forløb hos os er det rigtige for dig.