Sundhedsmægleren.dk er et sted, hvor du kan få hjælp, støtte og vejledning til at navigere rundt i sundhedssystemet.

En sundhedsmægler er en uvildig læge, som udelukkende har dine interesser for øje. Det betyder at sundhedsmægleren har mulighed for at bruge al den tid, der skal til for, at du har fået svar på dine spørgsmål, og har fået den informationmængde, du har behov for, så du kan føle dig tryg ved situationen. Hos sundhedsmægleren er du ikke endnu en brik på samlebåndet i et system, der kører hurtigere og hurtigere. I stedet er der frihed til at vælge til og fra og skræddersy et forløb, således at du får præcis den støtte og hjælp, som du ønsker til at gøre dit forløb indenfor sundhedsvæsnet bedre. Med andre ord: hos os er det dig, der er i centrum!

Nedenfor nogle af hovedpunkterne som jeg kan hjælpe med, men det er altid dine ønsker og behov, der er i højsædet, så hvis du ikke finder, det du havde i tankerne, når du klikker ind på dem, så ring og lad os snakke om dit specifikke ønske.


Som sundhedsfagligt uddannet forstår jeg sproget i journalerne og hvad lægerne siger, når der ind imellem sniger sig en latinsk glose ind. Det sætter mig i en god position til at forstå, hvad der foregår og stille de rigtige spørgsmål. Til gengæld er jeg ikke speciallæge, og jeg har den største respekt for min ældre kollegaers specialiserede viden. Derfor er det også vigtigt, at det står klart for dig, at jeg ikke tilbyder en second opinion eller regelret behandling. Jeg tilbyder hjælp til at forstå dit behandlingsforløb, til at få et overblik over dine muligheder og derved opnå mere tryghed i forløbet.

En sundhedsmægler er ikke:

  • Erstatning for din egen læge eller anden behandlende læge
  • En second opinion